MMM-TM-300x200Aan de ene kant was TRANSPORTMEDIA op zoek naar een sterkere positie als uitgever in het segment van transport en logistiek. Jean-Marie Becker, gedelegeerd bestuurder van MMM Business Media, was – bij gebrek aan opvolging en om gezondheidsredenen – van zijn kant op zoek naar een betrouwbare overnemer voor zijn communicatie-activiteiten.

In die zin was het een min of meer logische beslissing dat TRANSPORTMEDIA de activiteiten ‘transport & logistiek’ (vakbladen, bedrijfsmagazines, evenementen, website, …) van MMM Business Media heeft overgenomen. Op die manier worden de activiteiten van MMM Business Media verdergezet en wordt TRANSPORTMEDIA een toonaangevend communicatiekanaal voor alle spelers die actief zijn in transport en logistiek.

Het moet gezegd worden dat de toenadering tussen, enerzijds Christophe Duckers en Philippe Quatennens, aandeelhouders en zaakvoerders van TRANSPORTMEDIA, en anderzijds Jean-Marie Becker in de beste verstandhouding verliep. Jean-Marie Becker zal in de toekomst voor bepaalde projecten een adviserende rol opnemen ten dienste van TRANSPORTMEDIA.

Concreet zal er niets veranderen aan de voorziene publicaties van beide uitgeverijen in 2016. Dit geldt zowel voor de magazines (TRANSPORT/VAN Management en LOGISTICS Management van TRANSPORTMEDIA; Truck & Business en Link2logistics van MMM), als voor de websites (www.transportmanagement.be van TRANSPORTMEDIA; www.truck-business.com en www.link2logistics.eu van MMM). De beurs Truck & Transport 2017 wordt voor TRANSPORTMEDIA evenwel het ideale forum om een nieuw ‘productengamma’ voor te stellen, in lijn met de verwachtingen van de sector. Het event ‘Transport & Logistics Awards’ (met onder meer de verkiezing van ‘Transporteur van het Jaar’) gaat zoals voorzien door in februari 2017.

Bron: Transportmedia “TRANSPORTMEDIA neemt activiteiten ‘transport en logistiek’ over van MMM Business Media” – Datum: 15/06/2016

Pin It on Pinterest