HTransport Th. Wouters automatiseert samen met EuroTracs NVet transportbedrijf Th. Wouters, gespecialiseerd in het vervoer van containers en met hoofdzetel te Antwerpen zet de volgende stap in de procesautomatisering. Hiervoor is een akkoord ondertekend met de firma EuroTracs NV met hoofdzetel te Zottegem.

Het is een algemene tendens in de transportwereld dat klanten steeds sneller en beter geïnformeerd wensen te worden tijdens de uitvoering van de transporten. Een éénduidige aansturing en opvolging van de chauffeurs rechtstreeks vanuit de planning is hiervoor een noodzaak geworden.

Flexibele configuratie
De eMobile app van EuroTracs kan geconfigureerd worden volgens de eisen en wensen van de klant. Voor Transport Th. Wouters is het belangrijk dat de juiste vragen gesteld worden aan de chauffeurs bij het uitvoeren van de orders. Deze vragen kunnen veranderen naargelang het type transport of activiteit die de chauffeur aan het uitvoeren is. EuroTracs kan de app zodanig configureren zonder programmatie om aan deze eisen te voldoen. Dit zorgt voor een flexibele en snelle implementatie op maat van Th. Wouters. Met deze verdere automatisering zet Th. Wouters weer een belangrijke stap naar nog meer controle en kwaliteit.

Bron: Transportmedia “Transport Th. Wouters automatiseert samen met EuroTracs NV”

Pin It on Pinterest